Airconditioning leveren en plaatsen

Airconditioning is zoveel meer dan luchtkoeling: goede toestellen regelen ook de vochtigheidsgraad, én zuiveren de binnenlucht. Wij integreren het systeem bovendien naadloos in uw kantoor- of woninginterieur. En nog een voordeel: dankzij de technologische evolutie zijn onze airconditioningtoestellen nu bijna helemaal geluidloos. Waar wacht u nog op? Want bij RCO in Spalbeek bij Hasselt (Limburg) bent u aan het juiste adres voor uw airconditioning en aircosystemen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u het beste resultaat te garanderen, werken wij alleen met de beste merken. Zo plaatsen wij al jaren de superbetrouwbare en gebruiksvriendelijke toestellen van Mitsubishi Electric. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden van deze systemen. Zodat we zeker de beste airconditioning voor uw ruimte selecteren. Eenmalig of regelmatig onderhoud? We zijn al onderweg!

Meer dan airconditioning

RCO is specialist in airconditioning, maar daarnaast voeren wij algemene elektriciteitswerken uit, maken wij lichtontwerpen, installeren wij (infrarood) terrasverwarming, en plaatsen wij alle mogelijke verlichtingsystemen. Kortom, wie meer woon- en werkcomfort zoekt, vindt dit bij RCO! Contacteer ons en maak vandaag nog een afspraak, wij bezorgen u graag een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte. Ook voor uw warmtepompen kunt u bij ons terecht.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte