top of page

AIRCONDITIONING & AIRCOSYSTEMEN IN HASSELT (LIMBURG)

AIRCO? AIRCONDITIONING LEVEREN EN PLAATSEN!

Airconditioning of airco is zoveel meer dan luchtkoeling: goede toestellen regelen ook de vochtigheidsgraad, én zuiveren de binnenlucht. Wij integreren het systeem bovendien naadloos in uw kantoor- of woninginterieur. En nog een voordeel: dankzij de technologische evolutie zijn onze airconditioning toestellen nu bijna helemaal geluidloos. Waar wacht u nog op? Want bij RCO in Spalbeek bij Hasselt (Limburg) bent u aan het juiste adres voor uw airconditioning en aircosystemen.

fujitsu_asyg_09-14_kmta_wandmodel_single-split_set_1.jpg
FUJITSU airconditioning - warmtepompen

AIRCO VAN RCO STAAT VOOR KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Om u het beste resultaat te garanderen, werken wij alleen met de beste airco merken. Zo plaatsen wij al jaren de superbetrouwbare en gebruiksvriendelijke airco toestellen van Fujitsu. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden van deze systemen. Zodat we zeker de beste airconditioning voor uw ruimte selecteren. Eenmalig of regelmatig onderhoud? We zijn al onderweg!

RCO UIT LIMBURG (HASSELT) IS MEER DAN ALLEEN AIRCONDITIONING

RCO is specialist in airconditioning, maar daarnaast voeren wij algemene elektriciteitswerken uit, maken wij lichtontwerpen, installeren wij (infrarood) terrasverwarming, en plaatsen wij alle mogelijke verlichtingsystemen. Ook voor warmtepompen en infraroodverwarming zit u goed bij ons. Kortom, wie meer woon- en werkcomfort zoekt, vindt dit bij RCO in Hasselt, Limburg! Contacteer ons en maak vandaag nog een afspraak, wij bezorgen u graag een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte. 

Airco units RCO buiten
bottom of page