top of page
madam-blaast-sneeuw-2_edited.jpg

BESPAAR TOT 60 PROCENT VERBRUIKSKOSTEN MET DE NANO INFRAROOD WARMTEPANELEN

INFRAROODVERWARMING

De Nano infraroodverwarming van RCO: Infrarood warmtepanelen brengen warmte over door middel van straling. Dit zorgt voor een duurzame en prettige temperatuurverdeling. Onze Nano Infrarood warmtepanelen onderscheiden zich op de markt door veel lagere energieverbruikskosten, geen onderhoudskosten, een lange levensduur (30 jaar) en gebruikseenvoud.
In tegenstelling tot traditionele systemen, die warmte transporteren via lucht, verwarmen Nano Infrarood warmtepanelen alle materie in een ruimte. Dit voorkomt beweging van lucht, wat goed is voor mensen met astma en allergieën. Daarnaast zijn onze panelen goed voor mensen met reuma en zijn ze schimmel dodend en bacteriën werend. Wij doen daar nog een schepje boven op: onze Nano Infrarood warmtepanelen bieden een kostenbesparing tot maar liefst 60 procent op uw energierekening. Het opwarmen van uw woning (uitgaande van een goede isolatie) vraagt slechts evenveel stroom als het verbruik van een gemiddelde föhn. Onze Nano Infrarood warmtepanelen bij RCO in Hasselt (Limburg) behoren tot de zuinigste op de wereldmarkt.

RCO Airconditioning & Warmtepompen
Nano infrarood warmtepanelen

Afwerkingsmogelijkheden voor infraroodverwarming

De panelen van onze infraroodverwarming zijn leverbaar in 4 verschillende maten: 15 x 60 cm, 30 x 60 cm, 60 x 60 cm en 90 x 60 cm. Welke maat u nodig heeft, is afhankelijk van de oppervlakte van de ruimte die u wilt verwarmen. U profiteert daarbij van de ruimtebesparing die wordt geboden, doordat de panelen als wand- of plafonddecoratie kunnen worden opgehangen, of te integreren zijn in een systeemplafond. Verder is het ook mogelijk via uw leverancier een speciale standaard te bestellen om uw paneel op de grond of een naar uw gewenste plek neer te zetten in uw interieur.

Voor de afwerking van uw infraroodverwarming kunt u kiezen uit natuurlijke materialen zoals leisteen of keramiek in diverse kleuren. Daarnaast behoort gekleurd- en spiegelglas tot de mogelijkheden. U kunt uw paneel echter ook voorzien van een persoonlijke afbeelding, foto of tekst naar uw keuze en zelfs van een schilderwerk laten voorzien.
Voor de lijst kunt u kiezen uit de kleuren zwart, off-white of aluminium.

bottom of page